Estetica dentara

Programari : +40 756 955 895

Pentru un zambet frumos si stralucitor, pentru o incredere deplina, de cele mai multe ori ai nevoie de ajutorul unui medic stomatolog care se va ocupa de estetica ta dentara prin intermediul unor tratamente personalizate, in functie de nevoile tale.

Estetica dentara reprezinta raspunsul firesc al medicinii dentare conteporane la nevoia pacientilor de a-si imbunatati aspectul dentitiei. De cele mai multe ori, un aspect inestetic al dintilor duce la nesiguranta si la pierderea increderii in sine, un lucru care ne impiedica de cele mai multe ori sa ne dezvoltam din punct de vedere socio-profesional.

Va punem la dispozitie o gama variata de tratamente moderne si proceduri dedicate esteticii dentare:

Putem reabilita sau imbunatati componenta fizionomica a aparatului dento-maxilar, cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora – dotari standard in clinica stomatologica Dr.Tudoroniu.

  • coroane dentare
  • fatete dentare
  • plombe estetice

Albire dentara profesionala – aceasta se realizeaza in cabinet si ofera o multime de avantaje estetice si asigurarea unei danturi stralucitoare.

Fatete dentare minim invazive – preferatele pacientilor si medicilor stomatologi din intreaga lume datorita faptului ca este minim invaziv si asigura conservarea structurii dentare si confera un aspect estetic dintilor;

Fatete dentare clasice – dispun de caracteristici estetice similare fatetelor dentare minim invazive si sunt utilizate atunci cand situatia clinica a pacientului necesita slefuirea dintelui.

Estetica dentara se refera drept urmare la o serie de tratamente dentare special concepute pentru a corecta dintii decolorati, ciobiti sau inegal distantati cu ajutorul fatetelor de portelan sau altor elemente de implant dentar sau coroana, pacientii avand la dispozitie o multime de solutii de profilaxie dentara pentru a se restabili sanatatea si vitalitatea dintilor.

Cu totii ne dorim sa avem un zambet impecabil si sa realizam acest lucru cat mai repede cu putinta, nu-i asa? Una din cele mai potrivite metode de a obtine un zambet stralucitor si frumos este estetica dentara. Vino la Centrul stomatologic Tudoroniu pentru a obtine un zambet de nota 10 prin intermediul unui tratament dentar profesional.

Plombele contribuie la stoparea cariilor si redau aspectul natural al dintilor. Plombele contribuie la refacerea formei si esteticii dintilor afectati de carii.

Consultul periodic este primordial pentru descoperirea si tratarea la timp a cariilor dentare. Cariile care apar pe dintii frontali sunt usor observate de un pacient. insa, sunt carii care apar la nivelul dintilor posteriori sau intre dinti care se observa doar de medicul stomatolog prin intermediul unei radiografii.

Interventia dentara in cazul unei carii presupune indepartarea materialului dentar afectat de sub smalt (dentina alterata) si umplerea cavitatii care s-a creat cu un material din compozit similar cu dintele si disponibil intr-o mare varietate de culori. Plomba dentara (obturatia) care se obtine in cabinetul medicului stomatolog se va slefui foarte bine pana capata forma estetica a dintelui natural, fiind, totodata extrem de rezistenta.

Servicii complete, cu cele mai bune aparate si materiale de calitate, totul la cele mai bune preturi. Oferim toata gama de servicii stomatologice, incepand de la o simpla obturatie, la albiri sau implanturi dentare.

Indiferent de problema cu care te confrunti, la clinica Dr.Tudoroniu vei beneficia de solutii moderne de tratament, de aparatura de ultima generatie si de materiale de cea mai buna calitate.

La Centrul Stomatologic Dr Tudoroniu prioritatea noastra este aceea de a garanta si de a asigura un act medical de inalta calitate, intr-un cadru curat, primitor si modern deopotriva. De aceea, clinica noastra este dotata cu echipamente necesare pentru a le putea oferi pacientilor nostri o gama larga de proceduri si investigatii.

Dupa parerea noastra, fiecare detaliu este important, de aceea grija noastra este aceea de a le oferi pacientilor nostri cea mai primitoare atmosfera si un decor armonios pentru ca vizita la clinica stomatologca sa fie una deosebit de placuta pentru oricine ne trece pragul. In cadrul clinicii noastre, fiecare medic ocupa un loc important. De aceea, ne straduim zi de zi sa asiguram succesul interventiilor de rutina dar si reusita unor cazuri clinice mai complexe.

Seriozitatea, pasiunea, profesionalismul si dedicarea ne caracterizeaza in fiecare moment.

 

Top
Translate »