Plombe estetice

Programari : +40 756 955 895

Plombele contribuie la stoparea cariilor si redau aspectul natural al dintilor. Plombele contribuie la refacerea formei si esteticii dintilor afectati de carii.

Consultul periodic este primordial pentru descoperirea si tratarea la timp a cariilor dentare. Cariile care apar pe dintii frontali sunt usor observate de un pacient. insa, sunt carii care apar la nivelul dintilor posteriori sau intre dinti care se observa doar de medicul stomatolog prin intermediul unei radiografii.

Interventia dentara in cazul unei carii presupune indepartarea materialului dentar afectat de sub smalt (dentina alterata) si umplerea cavitatii care s-a creat cu un material din compozit similar cu dintele si disponibil intr-o mare varietate de culori. Plomba dentara (obturatia) care se obtine in cabinetul medicului stomatolog se va slefui foarte bine pana capata forma estetica a dintelui natural, fiind, totodata extrem de rezistenta.

Servicii complete, cu cele mai bune aparate si materiale de calitate, totul la cele mai bune preturi. Oferim toata gama de servicii stomatologice, incepand de la o simpla obturatie, la albiri sau implanturi dentare.

Indiferent de problema cu care te confrunti, la clinica Dr.Tudoroniu vei beneficia de solutii moderne de tratament, de aparatura de ultima generatie si de materiale de cea mai buna calitate.

La Centrul Stomatologic Dr Tudoroniu prioritatea noastra este aceea de a garanta si de a asigura un act medical de inalta calitate, intr-un cadru curat, primitor si modern deopotriva. De aceea, clinica noastra este dotata cu echipamente necesare pentru a le putea oferi pacientilor nostri o gama larga de proceduri si investigatii.

Dupa parerea noastra, fiecare detaliu este important, de aceea grija noastra este aceea de a le oferi pacientilor nostri cea mai primitoare atmosfera si un decor armonios pentru ca vizita la clinica stomatologca sa fie una deosebit de placuta pentru oricine ne trece pragul. In cadrul clinicii noastre, fiecare medic ocupa un loc important. De aceea, ne straduim zi de zi sa asiguram succesul interventiilor de rutina dar si reusita unor cazuri clinice mai complexe.

Seriozitatea, pasiunea, profesionalismul si dedicarea ne caracterizeaza in fiecare moment.

Top
Translate »