Chirurgia

Programari : +40 756 955 895

Chirurgia dentoalveolara, cunoscuta si sub numele de chirurgie orala este o ramura extrem de importanta a stomatologiei care include o serie de interventii absolut necesare pentru tratamentul eficient al diferitelor afectiuni orale.

Atunci cand, din diferite motive, dintele nu se mai poate mentine in cavitatea bucala, o extractie se impune. Cauzele unei extractii dentare sunt variate: coroana dentara poate fi complet distrusa si nu mai poate sa sustina o lucrare dentara, dintele s-a fisurat din cauza unei lovituri sau din cauza unei muscaturi mult prea puternice. Recomandarea medicilor stomatologi este aceea ca acest loc sa se acopere cu o coroana dentara imediat dupa vindecare. Solutiile oferite de protetica dentara sunt variate, in functie de complexitatea stuatiei fiecarui pacient in parte si de rezultatul pe care acesta din urma doreste sa il obtina.

Efectuam reabilitari complexe ale arcadelor dentare, prin intermediul unor dispozitive medicale – proteze dentare. Iti oferim o dantura echilibrata din punct de vedere functional si estetic, prin restabilirea integritatii aparatului dento-maxilar.

  • proteze dentare fixe sau lucrari dentare
  • proteze dentare mobile / detasabile
  • dispozitive corono-radiculare
Top
Translate »