Despre noi

        Suntem o clinica specializata in tratamente estetice complexe, atat pe dinti naturali cat si pe implanturi dentare. Cu alte cuvinte, o clinica cu solutii complete si complexe, care iti pune la dispozitie toate optiunile de tratament in acelasi loc, in aceeasi viziune.

        Centrul Stomatologic Dr Tudoroniu este un centru dedicat furnizarii de servicii stomatologice de calitate inalta si de educatie sanitar orala.

Dr.Tudoroniu

       Medicul stomatolog si directorul medical al clinicii noastre, Dr.Tudoroniu, are peste 10 ani experienta in domeniu, un lucru care ii confera o serie de atribute exceptionale in ingrijirea dentara si in aplicarea schemelor de tratament necesare. In plus, Dr.Tudornoiu a fost intotdeauna preocupat de experienta si calificarea intregii echipe pe care o conduce. Drept urmare, in momentul recrutarii, intreaga echipa trebuie sa atinga standarde inalte de profesionalism. In timp, echipa se maturizeaza, conform unei viziuni clare si structurale.

      In Centrul Stomatologic Dr Tudoroniu, medicii stomatologi se asigurade faptul ca induc pacientilor o stare de relaxare, de siguranta si de incredere prin dedicarea, atentia, caldura si profesionalismul de care da dovada echipa de medici.

       Centrul Stomatologic Dr Tudoroniu dispune de o echipa entuziasta, alcatuita din specialisti pentru fiecare ramura in parte a stomatologiei moderne. Membrii echipei noastre participaconstant la cursuri de educatie continua, de specializare, astfel
incat sa le poata oferi pacientilor cele mai moderne si mai
inovative tehnici de tratament

Care este misiunea noastra?

Misiunea Centrului Stomatologic Dr Tudoroniu a fost intotdeauna binelepacientilor pe termen lung prin intermediul unor inovatii continue si prin incercarea de a aduce stomatologia viitorului tot mai aproape de romani.

Timpul tau este pretios, de aceea vei gasi la noi toate serviciile stomatologice, toti specialistii de care ai nevoie intr-un singur loc si tehnologia menita sa sustina demersul acestora, de a pune la dispozitie cele mai performante tratamente stomatologice.

Care este viziunea noastra?

Viziune inseamna ca fiecare membru al echipei noastre sa isi ia in serios misiunea aceea de a influenta vietile oamenilor in bine si sa nu facem o industrie din aceasta meserie. De fiecare data avem in vedere omul din fata noastra, nu doar pacientul, cu nevoile si personalitatea sa. Centrul Stomatologic Dr Tudoroniu respecta demnitatea umana. Centrul Stomatologic Dr Tudoroniu isi doreste ca cei care ii trec pragul sa se simta in deplina siguranta. Si suntem incantati sa putem facem acest lucru zi de zi.

Centrul Stomatologic Dr Tudoroniu ofera o gama completade servicii care includ:

Igiena orala

Tratamentul cavitatilor generale

Infectii grave ale gingiilor

Interventii chirurgicale cosmetice

Canalul radacinii

Implantarea protezelor – plasarea imediata a implanturilor

Corectia ocluziilor

Fiecare medic stomatolog din echipa exceleaza pe specializarea sa, astfel incat reuseste sa
intregeasca conceptul prin care se incearca sa se deserveasca la cel mai inalt nivel ariile de expertiza stomatologica.

       Atentia fata de pacienti, raportul calitate-pret si tarifele accesibile sunt ingredientele noastre de baza, ingrediente care au dus la marirea echipei de-a lungul timpului.

       Misiunea noastra este aceea de a pastra calitatea actului medical sprijinita prin empatia pe care o avem fata de fiecare pacient in parte, prin grija si intelegerea actului medical.

       Ne-am propus sa ne remarcam prin servicii de calitate exceptionala si prin profesionalism, servicii care au la baza un set de valori la un nivel ridicat de exigenta. Drept urmare, profesionalismul defineste fiecare serviciu oferit de clinica noastra.

Top
Translate »