Implanturi

Programari : +40 756 955 895

Nu trebuie sa suferiti experimentand efectele dintilor lipsa. Implanturile dentare oferite de centrul stomatologic Tudoroniu constituie metode foarte eficiente de inlocuire a dintilor lipsa. Utilizam cele mai noi tehnologii de implanturi dentare, pentru a reda zambetele pacientilor nostri.

Un implant reprezinta cea mai buna optiune pentru inlocuirea unui dinte lipsa atat la nivelul mandibulei cat si la nivelul maxilarului. Implantul reprezinta un dispozitiv cu forma spiralata, realizat dintr-un aliaj de titan de gradul 4, de o puritate superioara.

Echipa noastra de implantologie este alcatuita din medici cu experienta bogata si indelungata, care tin cont de dorintele si nevoile fiecarui pacient si redau zambetul prin cele mai adecvate tratamente.

Lipsa unuia sau mai multi dinti ne afecteaza aspectul fizic dar si increderea in sine si relatiile de natura sociala. Un tratament cu implant dentar reprezinta cea mai buna optiune de restaurare a danturii afectate. Un implant dentar are menirea de a completa spatiile lipsa, fara sa afecteze ceilalti dinti si, astfel, tu vei avea din nou o dantura fixa, cu un aspect placut, care se va simti si va arata cat se poate de natural.

Implantul dentar reprezinta un surub cnceput din titan in combinatie cu alte aliaje. Acesta are drept rol principal inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa. In plus, mai poate sustine o lucrare fixa la pacientii care pana in prezent aveau la dispozitie doar optiunea protezei dentare mobile.

Top
Translate »